Ο Ανρί χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακομαθημένο

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για την κατάσταση του Εμπαπέ στην Παρί και δεν χαρίστηκε στον συμπατριώτη του σούπερ σταρ.

Monaco's coach Thierry Henry attends a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 27, 2018. Atletico will play Monaco Wednesday in a Group A Champions League soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Τιερί Ανρί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί δεν δίστασε να κατακρίνει την εγωϊστική στάση του συμπατριώτη του σταρ, Κιλιάν Εμπαπέ το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν, ξανά, να επιθυμεί να φύγει από την Παρί με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είπε αναλυτικά ο Ανρί στο CBS Sports "...αν υπάρχει κάτι πιο μεγάλο από οτιδήποτε άλλο αυτό είναι η ομάδα..." Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα και τη δική του συνύπαρξη στην Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι και την υποχώρηση που είχε αναγκαστεί να κάνει για χάρη του ίδιου και της ομάδας.

Ο Ανρί όπως λέει ''...μισούσε...'' να μην παίζει στη θέση του αλλά το έκανε για χάρη της ομάδας, έστω κι αν αυτό δεν έβγαινε πάντα σε καλό.

Από εκεί και πέρα ο Τιερί ουσιαστικά χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακομαθημένο, λέγοντας πως βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, ενώ κανονικά όταν κάτι λέει ο προπονητής αυτό πρέπει να γίνεται χωρίς αμφισβητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ: Πέντε λόγοι που μας έχει κουράσει το σίριαλ με την Ρεάλ

Ο Εμπαπέ γκρινιάζει και γράφει ιστορία με γκολ στον Βλαχοδήμο

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έστειλε τον κόσμο στον "κουβά" με το αγαπημένο του γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK