Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα μέσω του γιου του

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο αποκάλυψε πως ο γιος του Ζοάο Μέντες ντε Άσις πέρασε το δοκιμαστικό της Μπάρτσα.

Former Brazil and PSG soccer legend Ronaldinho smiles as he answers a reporters question before the Champions League group A soccer match between Paris Saint Germain and RB Leipzig at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 19, 2021. Ronaldinho is scheduled to do a lap of honor before that match starts. (AP Photo/Francois Mori)
Ο θρύλος Ροναλντίνιο AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες ντε Άσις, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο θρύλο. Ο Ρόνι μέσω του RAC-1 επιβεβαίωσε πως ο 18χρονος πέρασε το δοκιμαστικό και παραμένει στην Βαρκελώνη. Μάλιστα, ο legend σημείωσε πως μέσω του γιου του θα είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη του αγάπη.

Ο γιος του Ροναλντίνιο είναι αριστεροπόδαρο σέντερ φορ που έλυσε τη συνεργασία του με την Κρουζέιρο. Περισσότερα για την καριέρα του δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μάνατζερ του νεαρού επιθετικού είναι ο θείος, αδερφός και εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Άσις.

Να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα έχει ισπανικό διαβατήριο, κάτι που έκανε την υπόθεσή του ευκολότερη. Η οικογένεια του Ροναλντίνιο και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος διατηρούν άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα, Λαπόρτα.

Διαβάστε περισσότερα

Τουρκία: Γαλατασαράι, η μικρή Παρί της γειτονιάς μας

Το νέο παρακλάδι του UFC είναι "Πρωτάθλημα Σφαλιάρας"

Γιουνάιτεντ: Βρήκε επιθετικό για να τον πληρώσει παραπάνω από τον Πογκμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK