Αζάρ: Η αστρονομική πρόταση που απέρριψε ο Βέλγος για να "κρεμάσει" τα παπόυτσια του

Πρόταση ύψους 57.000.000 ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε ο Εντέν Αζάρ λίγο πριν πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του, Όμπι Μίκελ.

Real Madrid's Eden Hazard walks along the pitch during the Champions League group D soccer match between Real Madrid and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, Dec. 7, 2021. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Εντέν Αζάρ λίγους μήνες μετά από την πρόωρη λύση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς στα χρόνια του στους Μαδριλένους γεγονός που περισσότερο τον έκανε να χάσει, όπως δήλωσε και ο ίδιος, την επιθυμία του για προπόνηση.

Ο Αζάρ μέχρι να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση έλαβε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, μερικές εκ των οποίων μάλιστα ήταν και οικονομικά εξωφρενικές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο πόντκαστ του ο πρώην συμπαίκτης του Βέλγου στη Τσέλσι, Όμπι Μίκελ, ο Αζάρ απέρριψε πρόταση ύψους 57.000.000 ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, χωρίς να κάνει βέβαια γνωστό για ποια πρόκειται.

Θυμίζουμε πως ο Αζάρ μέχρι να αποχωρήσει από τη Ρεάλ ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της με ετήσιες απολαβές που άγγιζαν τα 20.000.000 ευρώ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μίλερ έκρουσε τον κώδωνα στην Μπάγερν και περιμένει το κάλεσμα

Τσάμπι Αλόνσο: Ο CEO της Λεβερκούζεν είπε όλη την αλήθεια για τη "ρήτρα των τριών"

Μίλαν: Ο Ζιρού αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον μετά το μυθικό του ξεκίνημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK