Πορτογαλία: Ο τοξικός χαιρετισμός Ρονάλντο - Μπρούνο Φερνάντες

Η Πορτογαλία κυκλοφόρησε βίντεο από την συγκέντρωση της εθνικής πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο άχαρος χαιρετισμός του Κριστιάνο με τον Φερνάντες προκάλεσε αντιδράσεις.

Πορτογαλία: Ο τοξικός χαιρετισμός Ρονάλντο - Μπρούνο Φερνάντες
Το καρέ που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις PRINT SCREEN/FPF YOUTUBE

Η εθνική Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος συγκεντρώθηκε μερικές ημέρες πριν από το ταξίδι στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media ανέβηκε βίντεο από τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μόνο που στο συγκεκριμένο βίντεο εντύπωση προκαλεί πώς πέρασε η στιγμή του χαιρετισμού ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες, δηλαδή δύο ποδοσφαιριστές που αν μη τι άλλο είναι και συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρεξήγηση; Θα φανεί... Στο ζουμί της υπόθεσης αυτό που είδε όλος ο κόσμος και αντέδρασε είναι πως ο Μπρούνο Φερνάντες χαιρέτησε με το ζόρι τον αρχηγό της Πορτογαλίας, ενώ ο Ρονάλντο έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα κοιτώντας τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εννοείται πως όσοι είδαν το βίντεο σχολίασαν αμέσως ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά από πλευράς Φερνάντες οφείλεται στην περιβόητη συνέντευξη που έδωσε ο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν και κεραυνοβόλησε τους πάντες στο Όλντ Τράφορντ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί το φαινόμενο Ρονάλντο και θ' απαντήσει

Ερλινγκ Χάλαντ: Θέλουν να τον συγγενέψουν με τον Γκουαρντιόλα

Τα λόγια του Ρονάλντο ίσως κοστίσουν πολλά εκατομμύρια στον Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK