Ο Ρονάλντο έγινε έξω φρενών, πήρε κόκκινη κάρτα, χτύπησε αντίπαλο και έκανε χειρονομία σε διαιτητή

Ο Πορτογάλος σταρ έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα της Αλ Νασρ και τιμωρήθηκε για την αντίδρασή του.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo kicks the ball during Riyadh Season Cup 2024 final match against Al Hilal at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 8, 2024. (AP Photo)
(AP Photo) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ήρεμος από όταν μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία. Αρκετοί καυγάδες, έντονες αντιδράσεις και αρνητικό κλίμα που δεν αρμόζουν σε έναν αθλητή, πολλώ δε μάλλον σε έναν του δικού του βεληνεκούς.

Η Αλ Νασρ είχε μείνει πίσω στο σκόρ, με την Αλ Χιλάλ να έχει πετύχει 2 τέρματα και να δυσκολεύει την ομάδα του Κριστιάνο. Ο ίδιος, εμφανώς επηρεασμένος από τις συνθήκες, προχώρησε σε μία σειρά από επιθετικές κινήσεις. Τη σπίθα άναψε η κίνηση ενός αμυντικού της Αλ Χιλάλ, ο οποίος απέτρεψε τον Πορτογάλο από το να εκτελέσει γρήγορα ένα πλάγιο άουτ.

Υπήρξε αψιμαχία μεταξύ των δύο παικτών και μετά από ένα σπρώξιμο ο Ρονάλντο χτύπησε με τον αγκώνα τον αντιπάλό του. Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αντίκρισε αμέσως την κόκκινη κάρτα, γεγονός που τον εξόργισε περισσότερο. Στην συνέχεια, σε ένα πλάνο της κάλυψης του αγώνα εμφανίζεται να κάνει μία επιθετική χειρονομία πίσω από την πλάτη του διαιτητή, με τον ίδιο να φαίνεται πως είναι έτοιμος να ρίξει την μπάλα πάνω του.

Το συμβάν έληξε με εκείνον να κάνει ειρωνικά νόημα πως όλα είναι εντάξει και να αποχωρεί με την συνοδεία πολλών συνθημάτων υπέρ του Μέσι από την κερκίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντάνι Άλβες θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, στόχος να κατευνάσει τις φωνές εναντίον του

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε 3ο σερί πρωτάθλημα και σε αυτό βοήθησε το διαμάντι της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK