Ο Ρονάλντο ήξερε πως δεν θα είναι βασικός με την Φούλαμ και είπε πως είναι άρρωστος

Καταιγισμός εξελίξεων μετά από τη συνέντευξη "φωτιά" του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φέρεται να ήξερε από την Πέμπτη πως δεν θα είναι βασικός με την Φούλαμ και είπε πως είναι άρρωστος.

Portugal's Cristiano Ronaldo plays with a nose injury during the UEFA Nations League soccer match between the Czech Republic and Portugal at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήξερε από την Πέμπτη πως θα παίξει βασικός με την Φούλαμ SATURDAY, SEPT. 24, 2022. (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν έχει προκαλέσει τριγμούς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε συνέχεια των όσων είπε ο Πορτογάλος σταρ, δημοσιογράφος του Sky Sports υποστηρίζει με Tweet ότι η ομάδα έμαθε για τη συνέντευξη στο αεροπλάνο, αλλά και κάτι πιο πικάντικο...

Ποιο είναι αυτό; Πως ο CR7 την Πέμπτη ενημερώθηκε από το επιτελείο της ομάδας ότι δεν θα είναι βασικός στο ματς της Κυριακής με την Φούλαμ. Λίγο αργότερα ο Πορτογάλος, σύμφωνα πάντα με το Tweet, ενημέρωσε ότι είναι άρρωστος και κόπηκε τελείως από την αποστολή.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι κανείς στην Γιουνάιτεντ δεν έχει έλλειψη σεβασμού απέναντι στον πρωταγωνιστή ακόμα και όταν ζήτησε να φύγει ή όταν αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ.

Δείτε το σχετικό Tweet

Διαβάστε περισσότερα

Απίστευτο! Ο Ρονάλντο υπάκουσε τον Φέργκιουσον και δεν πήγε στην Σίτι του Πεπ

Ερλινγκ Χάλαντ: Θέλουν να τον συγγενέψουν με τον Γκουαρντιόλα

Ντιέγκο Σιμεόνε: Βρέθηκε το φαβορί για την αντικατάστασή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK