Εκπληκτική σκηνή: Ο Μιλιτάο κρατάει αγκαζέ τον Αντσελότι και τον βοηθάει να κατέβει από το αεροπλάνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε βίντεο με την ομάδα να κατεβαίνει από το αεροπλάνο και ο Μιλιτάο κρατάει τον Αντσελότι αγκαζέ βοηθώντας τον να κατέβει από το σκάφος.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, talks with Real Madrid's Eder Militao during a Media Opening day training session in Madrid, Spain, Tuesday, May 24, 2022. Real Madrid will play Liverpool in Saturday's Champions League soccer final in Paris. (AP Photo/Manu Fernandez)
Αντσελότι και Μιλιτάο έχουν μία εξαιρετική σχέση AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέφθασε στην Λειψία για την αναμέτρηση Champions League με την ομώνυμη ομάδα και στο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram ανέβηκε βίντεο που δείχνει την αποστολή να κατεβαίνει από αεροπλάνο. Μία συγκεκριμένη σκηνή συγκίνησε τους ακόλουθους της πρωταθλήτριας ομάδας...

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο κεντρικός αμυντικός των "μερένγκες", Έντερ Μιλιτάο κρατάει αγκαζέ τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι για να τον βοηθήσει να κατέβει την ειδική σκάλα του αεροσκάφους. Ο Ιταλός κόουτς εκτός από βράχο στην άμυνα, έχει τον Βραζιλιάνο και... βράχο σε απλές καθημερινές στιγμές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ο μπίζνεσμαν Ράμος πούλησε το περίφημο ράντσο του σε Κολομβιανή οικογένεια αντί εξαιρετικού ποσού

Ο Χάλαντ απειλεί το ιστορικό ρεκόρ του Σαλάχ σε ασύλληπτο χρόνο

Οι ψήφοι του Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη αποκαλύφθηκαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK