Ο Σάντσο απάντησε έμμεσα στα "χουνέρια" του Τεν Χαχ και πλέον έχει και συμμάχους

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο παρά το γεγονός πως προπονείται με την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Εκτός των πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο από την αρχή της σεζόν εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων αλλά και της γενικότερης έλλειψης νοοτροπίας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο Άγγλος φέρεται πως περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να βρεθεί λύση με το ζήτημα του και να αποχωρήσει έστω και ως δανεικός και αυτή την περίοδο προπονείται με την ακαδημία των "Κόκκινων Διαβόλων".

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, παρά το γεγονός πως ο Σάντσο απέχει από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, με πολλούς από τους παίκτες της αγγλικής ομάδας να θέλουν να τον δουν να επιστρέφει και πάλι στη δράση.

Θυμίζουμε πως ο Τεν Χαχ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ο Σάντσο να του ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του το καλοκαίρι ενώ από την πλευρά του ο Άγγλος θεωρεί πως το προπονητικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ τον κακομεταχειρίζεται όλο αυτό το διάστημα γι' αυτό και δεν πρόκειται να κάνει το πρώτο βήμα για την ανακωχή,

Πάντως, όλα δείχνουν πως ο Σάντσο θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πιθανότερο προορισμό την Ιταλία και την Γιουβέντους, η οποία, πλην του Σάντσο, θέλει να πάρει από την ομάδα του Τεν Χαχ και τον Ντόνι Βαν Ντε Μπεκ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νάπολι κινδυνεύει να χάσει κι άλλο αστέρι της και η Ίντερ καιροφυλαχτεί

Λουίς Σουάρες: Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι στον Ουρουγουανό για να πετύχει το reunion με τον Μέσι

Ρεάλ: Ο Κρόος μαγεύει και ο Πέρεθ παλεύει να του αλλάξει γνώμη

News 24/7

24MEDIA NETWORK