Ο Σάντσο απέρριψε την Σαουδική Αραβία και πλέον ένα είναι το φαβορί για την απόκτησή του

Παραμένει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον δανεισμό του Σάντσο με τους Ιταλούς μάλιστα να είναι πρόθυμοι να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του παίκτη. Δεν ψήνεται για Σαουδική Αραβία προς το παρόν ο Άγγλος.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, με τις δύο πλευρές να περιμένουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου ο παίκτης να δει την πόρτα της εξόδου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, η Γιουβέντους εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφές με τους "Κόκκινους Διαβόλους" και προτείνει τον δανεισμό του παίκτη καλύπτοντας μεγάλο μέρος του μισθού του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μπει κάποια οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε φάση αναμονής και περιμένει μήπως φτάσει στα γραφεία της κάποια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, χώρα βέβαια την οποία δεν έχει προς το παρόν στις επιλογές του ο παίκτης κάτι που αποδείχτηκε και από την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκδηλώσει και η Ντόρτμουντ, το οποίο όμως παρέμεινε σε φιλολογικό επίπεδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Οι νέες αποκαλύψεις της Βραζιλιάνας οικιακής βοηθού για τις απαράδεκτες ενέργειές του

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται για νέα μεγάλη πώληση με 16χρονο που οργιάζει με την u17 της Βραζιλίας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Τεν Χαχ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK