Ο Σάντσο περιμένει το πράσινο φως αλλά το καλοκαίρι θα έχει και πάλι μπλεξίματα

Τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του Τζέιντον Σάντσο διαπραγματεύονται Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη συμφωνία να προβλέπει την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι δύο πλευρές πλέον διαπραγματεύονται το συνολικό ποσό που θα καταβάλουν οι Βεστφαλοί για τους επόμενους 6 μήνες το οποίο αναμένεται να κυμαίνεται περίπου στα 4.000.000 ευρώ.

Το deal ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ενώ δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως ο Σάντσο από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι και πάλι κάτοικος Μάντσεστερ χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του κάποια άλλη ομάδα.

Η μη ύπαρξη ρήτρας είναι επιθυμία και του νέου ιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, καθώς ξέρει πως μετά από πολλούς μήνες απραξίας η τιμή του Σάντσο έχει μειωθεί αισθητά.

Θυμίζουμε πως στόχος της Γιουνάιτεντ είναι ο παίκτης να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στο β' μίσο της σεζόν ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι να φτάσει στα γραφεία της κάποια πρόταση για την πώλησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεροκέφαλη η Μπάγερν: Έκλεισε τον Ντάιερ αλλά επιμένει για το θαύμα

Από αντι-Μπενζεμά στα... αζήτητα και πλέον φοβερό comeback με τη Μίλαν

Η Παρί πάει για το μπαμ του χειμώνα με μεγάλο αστέρι της Νιούκαστλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK