Ο Σέρχιο Ράμος επανήλθε στα γκολ και έφτασε δύο θρύλους του Champions League

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σεβίλλης από την ημέρα της επιστροφής του σημείωσε ο Σέρχιο Ράμος φτάνοντας τα 16 στη διοργάνωση, όσα έχουν και οι Ρομπέρτο Κάρλος και Ζεράρ Πικέ

Ο Σέρχιο Ράμος επανήλθε στα γκολ και έφτασε δύο θρύλους του Champions League
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει το 16ο γκολ του στο Champions League AP

Την επαφή που έχει με τα δίχτυα, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια ως κεντρικός αμυντικός, επιβεβαίωσε ο Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Αϊντχοφέν για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του φτάνοντας τα 16 γκολ στη διοργανώση όσα έχουν και άλλοι δύο κορυφαίοι αμυντικοί, οι Ρομπέρτο Κάρλος και Ζεράρ Πικέ.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ισπανού στόπερ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σεβίλλη μετά από την επιστροφή του στην ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το γκολ του Ράμος δεν αποδείχτηκε βέβαια αρκετό για τη Σεβίλλη καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όντας στην 4η θέση και χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να συνεχίσει στη νοκ άουτ φάση του Europa League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Το γκολ του Ράμος

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ δέχεται γκολ κατά ριπάς και απειλεί την Άντβερπ

Η Ρεάλ πήρε την πρωτιά με λυτρωτή το "λαβράκι" που έβγαλε από την Καστίγια ο Αντσελότι

Γκαρνάτσο: Το δώρο που έκανε σε μικρό θαυμαστή του μετά το γκολ με ψαλιδάκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK