Η Γιουνάιτεντ δέχεται γκολ κατά ριπάς και απειλεί την Άντβερπ

Άλλη μία γκέλα έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά κόντρα στη Γαλατασαράι φτάνοντας τα 14 γκολ παθητικό σε 5 μόλις αναμετρήσεις.

Η Γιουνάιτεντ δέχεται γκολ κατά ριπάς και απειλεί την Άντβερπ
Ο Χάρι Μαγκουάιρ φωνάζει AP

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League καθώς μετά από την συμπλήρωση και της 5ης αγωνιστικής βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και μοιάζει ορατός ακόμα και ο κίνδυνος αποκλεισμού από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" συνέχισαν και κόντρα στη Γαλατασαράι τις μέτριες εμφανίσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά κενά που τους φέρνουν στις πρώτες θέσεις μίας όχι και τόσο τιμητικής λίστας.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ μετά από τη συμπλήρωση των 5 πρώτων αγωνιστικών στο Champions League έχει δεχθεί 14 γκολ, με την Άντβερπ να είναι η μόνη ομάδα από τις υπόλοιπες των ομίλων που έχει δεχθεί περισσότερα καθώς έχει μαζέψει την μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα 15 φορές.

Θυμίζουμε πως την τελευταία αγωνιστική των ομίλων η Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ την Μπάγερν Μονάχου και θέλει μόνο νίκη για να έχει πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των 16 του Champions League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ πήρε την πρωτιά με λυτρωτή το "λαβράκι" που έβγαλε από την Καστίγια ο Αντσελότι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ χάνει άμεσα τον Ονανά και τσεκάρει το αντίπαλο δέος του Μανδά

Η Σπόρτινγκ τον πήρε με 24 εκατ. από την Championship και αυτός απογειώθηκε μέσα σε 3 μήνες

News 24/7

24MEDIA NETWORK