Ο σπουδαίος Μπουφόν αποθέωσε Ζιντάν και Ρονάλντο

Ο Τζίτζι Μπουφόν μίλησε για την κόντρα του με την Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν και του Κριστιάνο Ρονάλντο και για μία ακόμα φορά εντυπωσίασε με την ταπεινότητά του. Δείτε τι δήλωσε.

Ο σπουδαίος Μπουφόν αποθέωσε Ζιντάν και Ρονάλντο

"Δεν έχω ονειρευτεί ούτε τον Ρονάλντο ούτε τον Μπενζεμά πιθανόν γιατί τότε θα έπρεπε να ονειρευτώ πολλούς παίκτες της Ρεάλ που μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά. Ένα βράδυ δεν θα ήταν αρκετό για να τους ονειρευτώ όλους", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League o Mπουφόν, ο οποίος κατόπιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον CR7 όσο και για τον "Ζιζού", τον οποίο είχε νικήσει στον τελικό του Μουντιάλ 2006 ως παίκτης της Ιταλίας, έχοντας μάλιστα και μία τρομερή απόκρουση στην παράταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: " Ο Ρονάλντο είναι πρότυπο, υπόδειγμα για όλους μας. Παίκτες όπως τους Ντάνι και Κριστιάνο Ρονάλντο που έχουν πάρει πολλούς τίτλους αλλά παραμένουν ταπεινοί, είναι ωραίο να είσαι γύρω από αυτούς γιατί μαθαίνεις πολλά. Εγώ δεν ονειρεύομαι τον εαυτό μου στο ίδιο βάθρο με τον Κριστιάνο γιατί έχουμε εντελώς διαφορετικούς ρόλους.

Ο σπουδαίος Μπουφόν αποθέωσε Ζιντάν και Ρονάλντο

Εκείνος σκέφτεται την επίθεση, εγώ την άμυνα. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ να μη δεχόμαστε γκολ, όμως εκείνος είναι ικανός να καθορίσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Με ευχαριστει που τα μίντια βλέπουν το αυριανό παιχνίδι ως μάχη μεταξύ εμού και του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα".

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν: "Είχα την ευκαιρία να παίξω απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους, πολύ συχνά μετά το τέλος της καριέρας ενός σπουδαίου το επόμενο βήμα είναι να πάνε στον πάγκο. Έχουν περάσει 11 χρόνια από τον τελικό του Μουντιάλ και δεν με εκπλήσσει που ο Ζιντάν είναι τώρα προπονητής της Ρεάλ.

Ο σπουδαίος Μπουφόν αποθέωσε Ζιντάν και Ρονάλντο

Έχει κρατήσει τις ικανότητές του, είναι νικητής. Ήταν νικητής ως παίκτης και τώρα είναι νικητής ως προπονητής. Δεν κερδίζει πάντα και ελπίζω πως αυτό θα συμβεί και το Σάββατο, χωρίς να καταστραφεί η καριέρα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK