Ο Στιλ στο αφιέρωμα της Telegraph για τους Άγγλους εκτός νησιού

Ο Λουκ Στιλ αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους Άγγλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Αγγλίας και η βρετανική Telegraph τον συμπεριέλαβε στην 11άδα με τις χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις που κάνουν καριέρα μακριά από την πατρίδα τους.

Ο Στιλ στο αφιέρωμα της Telegraph για τους Άγγλους εκτός νησιού
INTIME SPORTS

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία του Άγγλου γκολκίπερ στο σχετικό αφιέρωμα, τονίζεται σχετικά: "Έχοντας μετακομίσει από την Πίτερμπρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 500.000 λιρών σαν 17χρονο παιδί, ο Λουκ Στιλ δεν μπορούσε να μπει μπροστά από τους Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ και Τιμ Χάουαρντ. Έτσι, στα τέσσερα χρόνια της θητείας τους στην ομάδα, απέτυχε να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο επίπεδο Ανδρών της Γιουνάιτεντ. Πήγε στη Γουέστ Μπρομ, όμως, εκεί που έφτιαξε το όνομά του, ήταν στη Μπάρνσλεϊ, όπου μετακινήθηκε το 2008. Ήταν βασικός μέχρι το 2014, όταν και αποχώρησε για να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018".

Από τους υπόλοιπους που περιλαμβάνονται στη λίστα, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ράβελ Μόρισον της Λάτσιο και του Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς της Φέγενορντ που είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK