Ο Τεν Χαχ αποθεώνει παίκτη που έχει χρησιμοποιήσει 23 λεπτά φέτος: "Είναι σπουδαίος"

Ο Έρικ Τεν Χαχ βγήκε να προστατέψει τον Χάρι Μαγκουάιρ για την κριτική που δέχεται χαρακτηρίζοντάς τον κορυφαίο παίκτη και τον συμβούλεψε να μπλοκάρει αυτά που ακούει.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρέθηκε εκ νέου στο επίκεντρο των συζητήσεων δεχόμενος σκληρή κριτική μετά από τις εμφανίσεις του με την εθνική Αγγλίας. Ο Σάουθγκεϊτ τον προστέψε αλλά η κατάσταση ξέφυγε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να μιλήσει μέχρι και η μητέρα του παίκτη.

Παραμονές της επανέναρξης της Premier League τη σκυτάλη για την προστασία του Άγγλου αμυντικού πήρε ο Έρικ Τεν Χαχ, δηλαδή ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο οποίος και πέρυσι και φέτος τον έχει παραγκωνίσει. Ο Μαγκουάιρ για την ακρίβεια έχει αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής 23 λεπτά.

Βέβαια, οι δηλώσεις του Ολλανδού ήταν κόντρα στα πεπραγμένα του καθώς χαρακτήρισε τον Μαγκουάιρ κορυφαίο ποδοσφαιριστή με εξαιρετική απόδοση: "Το έχω πει πολλές φορές. Είναι ασέβεια. Δεν του αξίζει. Είναι σπουδαίος παίκτης με υπέροχες εμφανίσεις. Είναι τρελό, αλλά έτσι πάει. Ο Χάρι πρέπει να τα μπλοκάρει όλα αυτά".

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν έπιασε στην Μπάρτσα, η Ρεάλ τον ξεπούλησε κι έρχεται η Άρσεναλ με 60 εκατ. ευρώ για χάρη του

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει χορηγό για να φέρει νωρίτερα παίκτη

Πόσα εκατομμύρια γύρισε η Παρί μέσω Κατάρ από τις πωλήσεις Βεράτι, Ντιαλό και Ντράξλερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK