Ο Τεν Χαχ έλυσε το μυστήριο με τον Ντε Χέα: Μένει ή φεύγει;

Η περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα έμοιαζε περίπλοκη μέχρι να κάνει τις απαιτούμενες δηλώσεις ο Έρικ Τεν Χαχ για την υπόθεση.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Μένει ή φεύγει από την Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα; Όπως όλα δείχνουν και το κλαμπ έχει διάθεση να παραμείνει στην ομάδα ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Το ζήτημα της παραμονής ή όχι του πρώην κίπερ της Ατλέτικο απασχολεί τα μίντια εδώ και μήνες. Ο ίδιος έχει βγάλει προς τα έξω αρκετές φορές ότι είναι διατεθειμένος ν' αφήσει το κασέ του να κατρακυλήσει αρκεί να βρεθεί συμφωνία, αλλά οι Κόκκινοι Διάβολων δεν είχαν κάνει κίνηση.

Ανοιχτά, πλέον, ο Τεν Χαχ εκφράστηκε για τον τερματοφύλακά του κι έβγαλε ξεκάθαρη γραμμή αναφορικά: "Πιστεύω πως κι εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε κι αυτός θέλει να μείνει. Θα βρούμε ο ένας τον άλλο".

Οπότε βάσει των δηλώσεων του Ολλανδού είναι θέμα χρόνου οι δύο πλευρές να "παντρευτούν" στο οικονομικό και ο Ντε Χέα να συνεχίσει να βρίσκεται στο Όλντ Τράφορντ. Για τους λάτρεις των εισοδημάτων των ποδοσφαιριστών ο έμπειρος πορτιέτε παίρνει εβδομαδιαία γύρω στις 350.000 ευρώ και το κλαμπ θέλει να τον ρίξει στα μισά.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε με ονόματα για το είδος φορ που ψάχνει

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK