Ο Τεν Χαχ θέλει άλλον έναν πρώην πάικτη του και δίνει μάχη με τον χρόνο

Για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως εξετάζεται σοβαρά και η περίπτωση του Ταλιαφίκο.

Manchester United's head coach Erik ten Hag walks on the pitch ahead the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Sunday, April 16, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Έρικ Τεν Χαχ με καπέλο AP

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και αυτή πρώην παίκτη του.

Ο λόγος για τον Νικολάς Ταλιαφίκο με τον οποίο ο Τεν Χαχ είχε συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Αγιάξ. Πλέον ο Αργεντινός αγωνίζεται στην Λυών με την οποία και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Θυμίζουμε πως στη λίστα του Ολλανδού προπονητή βρίσκονται κι άλλες περιπτώσεις όπως αυτή των Μάρκος Αλόνσο και Μαρκ Κουκουρέγια, οι οποίες όμως δεν φέρεται πως προχωρούν με επιτυχία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ κινείται για κορυφαίο φορ της Premier League

Χαμός με το μέλλον του Όριτζι, τρεις οι μνηστήρες, ποιο το φαβορί

Αυτές τις τρεις ομαδάρες απέρριψε ο Αζάρ, ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK