Ο Τζάκα τα "έπαθε" όλα στην Άρσεναλ λόγω της Σίτι

Δύσκολα πέρασε ο Ελβετός τον τελευταίο χρόνο του στην Αγγλία και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Leverkusen's Jonathan Tah and Leverkusen's Granit Xhaka, top, celebrate after the German soccer cup quarterfinal match between Bayer 04 Leverkusen and VfB Stuttgart at the BayArena in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 6, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Μετά την εφιαλτική για τον ίδιο σεζόν με την Άρσεναλ, ο Τζάκα δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, τίποτα μη αναστρέψιμο και για αυτό βρίσκεται σε επιφυλακή παρόλο που η ομάδα του βρίσκεται 10 πόντους πάνω από την δυσλειτουργική Μπάγερν.

Η τελευταία του χρονιά στην Άρσεναλ φαίνεται πως τον επηρέασε βαθύτατα. Ο λόγος είναι πως παρόλο που η Άρσεναλ είχε απόσταση 8 βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι λίγο πριν από την κατάρρευση στο τέλος της σεζόν. Οι "Gunners" ήταν πρώτοι για 248 ημέρες...

Όπως είναι φυσικό, ο Τζάκα θέλει απεγνωσμένα να αποφύγει μια επανάληψη. Η Λεβερκούζεν είπε ευχαριστώ στο νέο στραβοπάτημα της Μπάγερν και διεύρυνε το προβάδισμά της στην κορυφή στους 10 βαθμούς και ο Ελβετός αισθάνεται προμνησία.

Οι δηλώσεις του παίκτη

"Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη θέση μας, αλλά τίποτα δεν έχει κερδηθεί ακόμα - μιλάω από τη δική μου εμπειρία της περασμένης σεζόν στην Άρσεναλ. Είχαμε παρόμοιο πλεονέκτημα βαθμών από τη δεύτερη ομάδα και δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, οπότε γνωρίζω αυτή την εμπειρία και την έχω μοιραστεί με τα αποδυτήρια. Δέκα βαθμοί είναι πολλοί όταν έχεις 10 παιχνίδια μπροστά σου, αλλά υπάρχουν ακόμα 30 βαθμοί για να πάρεις, οπότε δεν έχει τελειώσει".

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λόγος που ο Χάμες Ροντρίγκες δεν "'έπιασε" σε πρώην ομάδα του

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της Premier League εξελίχθηκε σε φάντασμα του Λονδίνου


News 24/7

24MEDIA NETWORK