Ο Βιδάλ έμεινε free από την Βραζιλία και γυρίζει στην παλιά του αγάπη

Ένα βήμα πριν από την επιστροφή στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο βρίσκεται ο Αρτούρο Βιδάλ σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα.

Arturo Vidal of Brazil's Flamengo warms up prior to a Copa Libertadores quarter-final second leg soccer match against Brazil's Corinthians at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 9, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Ο Αρτούρο Βιδάλ συγκινημένος AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Αρτούρο Βιδάλ μετά από την αποχώρησή του από την Βραζιλία και την Ατλέτικο Παραναένσε και σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από το reunion.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο 36χρονος μέσος είναι κοντά στην επιστροφή του στη Χιλή για λογαριασμό της Κόλο Κόλο, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Βιδάλ αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε και έπειτα να κρεμάσει τα παπούτσια και να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του.

Θυμίζουμε πως ο Βιδάλ ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2007 για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στις Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Το 2022 μετακόμισε στη Βραζιλία για χάρη της Φλαμένγκο πριν τον κάνει δικό της η Ατλέτικο Παραναένσε το περασμένο καλοκαίρι και για ένα σχεδόν εξάμηνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χάιντουκ έφερε τον έναν θρύλο με 1 ευρώ και τώρα έκλεισε τον άλλον... τραυματία

Η Αλ Ιτιχάντ "φτιάχνει" τον Μπενζεμά με το 10αρι της Ατλέτικο

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κάνει ιστορική σεζόν και ετοιμάζεται για την πρώτη πώληση μαμούθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK