Ο Βραζιλιάνος θρύλος Ρομάριο επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 58 του χρόνια, αναμένεται να κάνει ένα ιδιαίτερο ντεμπούτο

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Ρομάριο επιστρέφει στην δράση και υπάρχει λόγος.

Brazil's Romario (11), center, is challenged by Italian defender Franco Baresi (6) during World Cup Final match July 17, 1994 at the Rose Bowl in Pasadena.  (AP Photo/Carlo Fumagalli)
(AP Photo/Carlo Fumagalli) AP

Από το πουθενά προέκυψε μία πολύ ιδιαίτερη είδηση και αφορά έναν τρομερά ταλαντούχο Βραζιλιάνο παίκτη που επηρέασε πολλές γενιές με το ταλέντο του, τον Ρομάριο.

Ο θρύλος της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 15 χρόνια μετά το 2009, την χρονιά δηλαδή που κρέμασε τα παπούτσια του στην Αμέρικα. Ο Ρομάριο είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως παίκτης, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994 και πρωταγωνιστώντας μεταξύ άλλων για την ολλανδική Αϊντχόφεν και τον γίγαντα της La Liga, την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρομάριο έχει υπογράψει τώρα ως παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας America Football Club, όπου εκτελεί χρέη προέδρου και όπου επίσης παίζει εκεί ποδόσφαιρο ο γιος του, Ρομαρίνιο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το να παίζει με τον γιο του και για την "αγαπημένη" του ομάδα είναι το βασικό του κίνητρο και δεν αναμένεται να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος θρύλος θα παίρνει "ελάχιστο μισθό" στην ομάδα, αλλά θα τον επιστρέψει στην ομάδα ως δωρεά, σύμφωνα με τη Marca.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram: "Δεν θα αγωνιστώ στο πρωτάθλημα, αλλά θα παίξω μερικά παιχνίδια για την ομάδα της καρδιάς μου και θα κάνω ένα ακόμα όνειρο πραγματικότητα, παίζοντας δίπλα στον γιο μου. Τι λέτε;"

Διαβάστε περισσότερα

Και όμως ο Σάντσο τα κατάφερε πριν τη Γιουνάιτεντ, έχει χαθεί η ευρωπαϊκή λάμψη

Τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Μέσι μέχρι τώρα στην Ίντερ Μαϊάμι, το ποσό αλλάζει δραματικά με έναν αστερίσκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK