O υπαρξιακός τρόμος στα μάτια του Μπλάνκο: 4 πιθανές ερμηνείες

Ο Ισμάελ Μπλάνκο έφτασε ξανά στην Ελλάδα με ένα βλέμμα γεμάτο τρόμο. Έχουμε τέσσερις όχι σοβαρές ερμηνείες αυτού του παράξενου φωτοντοκουμέντου.

Ο Ίσμα Μπλάνκο πανηγυρίζει με τον Εντίνιο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 30ής Μαρτίου 2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο
Ο Ίσμα Μπλάνκο πανηγυρίζει με τον Εντίνιο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 30ής Μαρτίου 2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο EUROKINISSI

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ισμαέλ Μπλάνκο είναι παίκτης του Αιγάλεω. Ένας έμπειρος Αργεντινός φορ που θα βοηθήσει την ομάδα του 'Σιτι' να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Football League, από την 9η θέση που βρίσκεται σήμερα. ο 37χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε στο παρελθόν με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας. Σε σύνολο τεσσάρων σεζόν (2007-2011) φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ σε 169 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, σημειώνοντας 72 γκολ.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν των όμορφων, πολύχρωμων και σουρεαλιστικών '00s. Ο Μπλάνκο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μίτρε και με την μεσολάβηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ/νυν μάνατζερ Αντώνη Ρίκκα και του τεχνικού διευθυντή του Αιγάλεω, Παναγιώτη Δουφεξή, επέστρεψε στην Ελλάδα. Όμως, δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτή την εξέλιξη.

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. Τον υποδέχονται οπαδοί του Αιγάλεω.
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος. Τον υποδέχονται οπαδοί του Αιγάλεω. EUROKINISSI
O Iσμαέλ Μπλάνκο με τον Παναγιώτη Δουφεξή
O Iσμαέλ Μπλάνκο με τον Παναγιώτη Δουφεξή EUROKINISSI
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο στην Ελλάδα, υπογράφοντας το συμβόλαιο του με το Αιγάλεω και ξεχειλίζοντας από χαρά.
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο στην Ελλάδα, υπογράφοντας το συμβόλαιο του με το Αιγάλεω και ξεχειλίζοντας από χαρά. EUROKINISSI

Αποφασίσαμε να βρούμε την αλήθεια, ή μάλλον να εντοπίσουμε τους λόγους που ο Ισμαέλ Μπλάνκο μοιάζει να έχει χάσει τη ζωή από μέσα του, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.

Πήρε λάθος πτήση

Συνέβη στο 'Home Alone', γιατί να μη συμβεί και στην πραγματική ζωή; Ίσως ο Ισμαέλ να ήθελε να πάει να αράξει στην Κρήτη ή την Κεφαλονιά και ξαφνικά να βρέθηκε Αθήνα. Λίγο να αποκοιμηθείς, γίνονται αυτά τα λάθη.

Δεν έχει καταλάβει τι είναι το Αιγάλεω

Μην είναι κάποιος πολιτιστικός σύλλογος; Κάποιο members club που παίζει γκολφ και μπέιζμπολ τις Κυριακές ή κάνει αναπαραστάσεις μαχών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου; Δηλαδή αν ήσουν από την Αργεντινή και άκουγες ξαφνικά 'Egaleo', τι θα σκεφτόσουν;

Του ανακοίνωσαν ΑΕΚ, τον έστειλαν κατευθείαν δανεικό

Έχει μόλις ενημερωθεί ότι ο Μάσιμο Καρέρα τον θέλει πίσω στην ΑΕΚ και ξαφνικά, ενώ βρίσκεται στην πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα, μαθαίνει ότι η ΑΕΚ αποφάσισε τον δανεισμό του σε μια ομάδα που λέγεται 'Egaleo'. Ο ορισμός του ποδοσφαιρικού θρίλερ.

Έφτασε στην Αθήνα έτοιμος να παίξει στο 'Αγιά Σοφιά'

Ο Ισμάελ Μπλάνκο μαζί με τον μάνατζερ Αντώνη Ρίκκα, επιβλέπουν τις εργασίας στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ
Ο Ισμάελ Μπλάνκο μαζί με τον μάνατζερ Αντώνη Ρίκκα, επιβλέπουν τις εργασίας στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ANTONIS RIKKA/FACEBOOK

Όλα τα παραπάνω, μάλλον αποτελούν υποθέσεις επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο Ισμαέλ Μπλάνκο δήλωσε χαρούμενος που γύρισε στην Ελλάδα, πως θα βοηθήσει το Αιγάλεω να φτάσει ψηλά, ενώ πάτησε και το πόδι του στο 'Αγία Σοφία', δηλώνοντας ξανά την τεράστια αγάπη του για την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK