Ο Ζοζέ Σα έγινε "Iron Man" και σπάει τα κοντέρ τραυματίας

Αποκάλυψη για τον Ζοζέ Σα ο οποίος έχει σφίξει τα δόντια από τον Αύγουστο και βγάζει τη σεζόν με κάταγμα στον καρπό!

Wolverhampton Wanderers' goalkeeper Jose Sa during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Leicester City at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Feb. 20, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ζοζέ Σα υπερασπίζεται την εστία της Γουλβς AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ, Ζοζέ Σα τον Ιούλιο του '21 πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς για να δοκιμάσει τα όριά του στην Premier League. Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει πιάσει όντως... κόκκινα αφού όπως αποκαλύφθηκε από τον Αύγουστο αγωνίζεται τραυματίας.

Και ο Σα δεν έχει έναν οποιοδήποτε τραυματισμό, καθώς υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του με κάταγμα στον καρπό. Το χρονικό του τραυματισμού του Σα έχει ως εξής: Στις 13 Αυγούστου η Γουλβς υποδέχθηκε στην έδρα της την Φούλαμ. Σε μία εκτέλεση πέναλτι του Μίτροβιτς ο 29χρονος απόκρουσε αλλά τραυματίστηκε και συνέχισε να παίζει κανονικά.

Από τότε, κοντά δύο μήνες, ο Ζοζέ Σα συνεχίζει τραυματίας με τη σχετική αποκάλυψη να κάνει ο υπηρεσιακός προπονητής των Λύκων, Στιβ Ντέιβις. Να σημειώσουμε πως η Γουλβς βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή εδώ και αρκετό καιρό την ίδια στιγμή που βρίσκεται στην 18η θέση της Premier.

Διαβάστε περισσότερα

Σάρα Καρμπονέρο: Τι κάνει σήμερα η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας

Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ, ένας ποδοσφαιριστής που λαμβάνει υπέρογκο ποσό για να κάθεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK