Οι 2.700 που ακολούθησαν τη Νότιγχαμ δεν την είδαν να νικάει

Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε, ισοφάρισε και πίεσε. Πήρε όμως μόνο το 1-1 στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι η ανανεωμένη ομάδα του Καράνκα.

Οι 2.700 που ακολούθησαν τη Νότιγχαμ δεν την είδαν να νικάει

Στην πρεμιέρα της Championship η Φόρεστ, χωρίς τον παραγκωνισμένο Βέλλιο στην αποστολή, έπαιξε στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι. Τα πολλά χρήματα που ξοδεύτηκαν μέσα στο καλοκαίρι (από τον Βαγγέλη Μαρινάκη) και ο ενθουσιασμός για ένα νέο ξεκίνημα έφεραν 2.7000 φανς στις εξέδρες του "Άστον Γκέιτ", παρά την απόσταση των 226 χιλιομέτρων που χωρίζει το βορειοανατολικό Νότιγχαμ από το νοτιδυτικό Μπρίστολ.

Δεν έφεραν όμως και το διπλό. Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα αιφνιδιάστηκε από το γκολ του Βάιμαν στο 5' και μεσολάβησε όλο το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου προτού συνέλθει και αντιδράσει φτάνοντας στο 1-1 με τον Μέρφι στην έναρξη του δεύτερου μισού. Όσο κι αν πίεσε πάντως έκτοτε, το γκολ για τη νίκη δεν το βρήκε. " Ήμασταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο", υποστήριξε ο Ισπανός προπονητής και δεν είχε άδικο.

Ο βαθμός πάντως στην έδρα μιας ομάδας που πέρυσι τερμάτισε 11η και είχε 11-6-6 εντός (17η η Φόρεστ με 5-5-13 εκτός) έγινε... αποδεκτός από τους twitter-ικούς φίλους των "κόκκινων" που στα σχόλιά τους έκαναν λόγο για ωφέλιμο αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK