Οι 5 “Γιουσέιν Μπολτ” της Premier League

O Κάιλ Γουόκερ εκθρονίστηκε από έναν “νεόφερτο”, βλέπει τους αντιπάλους του σαν σταματημένα αυτοκίνητα…

Manchester City's Kyle Walker controls the ball during the English FA Cup fourth round soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City in London, Friday, Jan. 26, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
Manchester City's Kyle Walker controls the ball during the English FA Cup fourth round soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City in London, Friday, Jan. 26, 2024. (AP Photo/Dave Shopland) AP

Αποκαλύφθηκαν οι πέντε ταχύτεροι παίκτες της Premier League αυτή τη σεζόν και ένα όνομα έκπληξη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Την περασμένη σεζόν, το στέμμα απονεμήθηκε στον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι 33 χρονών, κατέγραψε κορυφαία ταχύτητα σε σπριντ τα 37,31 χιλιόμετρα την ώρα.

Όμως ο περσινός αριθμός του Γουόκερ έχει ήδη ξεπεραστεί από έναν παίκτη φέτος, τον Μίκι φαν ντε Βεν, που αγωνίζεται για την ομάδα του Ποστέκογλου. Ο απίστευτος αριθμός του Φαν ντε Βεν ήταν γνωστός στους θεατές πριν από την άφιξή του στην Premier League, αφού ήταν ο ένατος ταχύτερος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga (36,35 χλμ/ώρα) από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 2011.

Ο 23χρονος κατέγραψε μια εκπληκτική ταχύτητα σπριντ με 37,38 χλμ. την ώρα καθιστώντας τον άνετα τον ταχύτερο παίκτη της κατηγορίας αυτή τη χρονιά.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ακραίος επιθετικός της Λούτον, Τσιντόζι Ογκμπένε, ο οποίος σημείωσε την εκπληκτική ταχύτητα των 36,93 χλμ. Και από κοντά τον ακολουθεί ο μέσοεπιθετικός της Γουλβς, Πέδρο Νέτο στα 36,86 χιλιόμετρα.

Στην τέταρτη θέση, εν τω μεταξύ, βρίσκεται ο Ντομινίκ Σόμποσλαϊ της Λίβερπουλ (36,76 χλμ?ώρα, ενώ ένα άλλο όνομα-έκπληξη, ο κεντρικός αμυντικός της Μπέρνλι, Ντάρα Οσί με 36,73 χλμ/ώρα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Το ρεκόρ, ωστόσο, όλων των εποχών δεν το κατέχει κανένας άλλος από τον Γουόκερ, ο οποίος “έκαψε” το γρασίδι με τα 37,80 χλμ/ώρα πίσω στο 2020.

Περισσότερα εδώ

Φήμη: Επιστρέφει στην δράση και την ΕuroLeague ο Ρούμπιο

Το μήνυμα του Μαρτίνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK