Οι Αργεντίνοι έκαψαν φέρετρο με το πρόσωπο του Εμπαπέ

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν να πικάρουν οι Αργεντίνοι τον Κιλιάν Εμπαπέ αφού έβαλαν φωτογραφία του πάνω σε φέρετρο το οποίο έκαψαν.

France's Kylian Mbappe celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ φωνάζει AP

Καλά κρατούν οι πανηγυρισμοί των Αργεντίνων μετά από τη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να εντυπωσιάζουν.

Την τιμητική του στους πανηγυρισμούς των Αργεντίνων έχει, πέρα από τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του, και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Την αρχή έκανε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες με τους πανηγυρισμούς του στα αποδυτηρία μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά και με το κουκλάκι μωρό που κρατούσε στο λεωφορείο κατά την παρέλαση των Αργεντίνων.

Οι Αργεντίνοι οπαδοί φαίνεται πως πήγαν τους πανηγυρισμούς ένα βήμα παραπάνω όμως, καθώς το φως της δημοσιότητας έχει δει μία φωτογραφία που δείχνει οπαδούς της αλμπισελέστε να έχουν βάλει φωτογραφία του Εμπαπέ πάνω σε ένα φέρετρο και να το καίνε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ αρπάζουν Βραζιλιάνο wonderkid, βασικό στόχο της Τσέλσι

Δύσκολο να το πιστέψεις αλλά Μέσι και Εμπαπέ πληρώνουν τους Καταριανούς της Παρί

Διέρρευσε η ηγετική ομιλία του Εμπαπέ στο ημίχρονο του τελικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK