Οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ αρπάζουν Βραζιλιάνο wonderkid, βασικό στόχο της Τσέλσι

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 18χρονου άσου της Βάσκο Ντε Γκάμα, Αντρέι Σάντος φέρεται να δείχνουν οι Νιούκαστλ και Τσέλσι.

Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge Stadium in London, Sunday, Aug. 14, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
ο Τοντ Μποέλι στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Τότεναμ AP

Δεν σταμάτουν να εξετάζουν ταλέντα από την Βραζιλία οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες προσφέροντας μάλιστα αρκετά χρήματα για να τους αποκτήσουν.

Μετά από τη Ρεάλ που ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου Έντρικ με ποσό ρεκόρ, και τις Παρί, Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ που φέρεται να μάχονται για την απόκτηση του "Μεσίνιο", ένα νέο όνομα ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία ήρθε στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τον 18χρονο άσο της Βάσκο Ντε Γκάμα, Αντρέι Σάντος για τον οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα του TalkSport έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον οι Τσέλσι και Νιούκαστλ.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Βάσκο Ντε Γκάμα την φετινή χρονιά, και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του πριν από τον τελικό

Οτσόα, ο 37χρονος Μεξικανός επιστρέφει στην Ευρώπη σε top5 πρωτάθλημα

Διέρρευσε η ηγετική ομιλία του Εμπαπέ στο ημίχρονο του τελικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK