Οι επιθετικοί της Άρσεναλ δεν βλέπουν πρωτάθλημα ούτε με το κυάλι

Με δηλώσεις τους στο FourFourTwo, Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ δείχνουν περισσότερο ρεαλιστές απ' όσο πρέπει.

Οι επιθετικοί της Άρσεναλ δεν βλέπουν πρωτάθλημα ούτε με το κυάλι
Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζουν με τον δικό τους τρόπο AP IMAGES / TIM IRELAND

Μια ομάδα σαν την Άρσεναλ πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στο Champions League", δήλωσε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ στο FourFourTwo σπεύδοντας να μετριάσει την αισιοδοξία της παραπάνω δήλωσης, αμέσως μετά. "Θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους μεγάλους τίτλους σε μερικές σεζόν από τώρα. Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα τερματίζουμε στην πρώτη τετράδα", συμπλήρωσε ο Γάλλος επιθετικός.

Η Άρσεναλ που τερμάτισε 5η στην Premier League της περασμένης σεζόν, ενώ συνετρίβη με 4-1 στον τελικό του Europa League από την Τσέλσι, έκλεισε 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, την ώρα που τα βασικά της όπλα πιστεύουν ότι η περίοδος ξηρασίας θα επεκταθεί. Επιπλέον, το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών της Premier League 2019-2020 τρόμαξε και τους ίδιους τους φίλους της ομάδας.

Τον Λακαζέτ, ήρθε να συμπληρώσει ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. "Ερχόμαστε στην προπόνηση, και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που συζητάμε όλοι. Είμαστε πεινασμένοι να ξανακούσουμε τον ύμνο του Champions League. Ήρθε η ώρα. Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε". Ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε 22 γκολ στην περσινή Premier League, με τον Λακαζέτ να προσθέτει άλλα 13.

Αυτό το κράμα αισιοδοξίας με (παράλληλα) χαμηλωμένο ταβάνι είναι μια τυπική περίληψη της Άρσεναλ των τελευταίων πολλών χρόνων. Τουλάχιστον, οι παίκτες της δείχνουν να περνάνε καλά, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα διαφημιστικά σποτ που γυρίζουν. Κι ας λείπει ο Σωκράτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK