Οι Γερμανοί οδεύουν προς ένα ακόμα ναυάγιο, η Γιουβέντους μπαίνει σφήνα στην απόκτηση του στόχου και τα πράγματα περιπλέκονται

Η Μπάγερν τα έχει βρει σκούρα την ώρα που η Λίβερπουλ κολυμπά σε άλλα νερά...

Bayern's Mathys Tel, left, and Bayern's Harry Kane react during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium, in Munich, Germany, Saturday, March 30, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε πως παραμένει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και όμως η Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά στο να χάσει έναν ακόμη στόχο για τον πάγκο της.

Η Γιουβέντους φέρεται έτοιμη να μπει δυνατά στην διεκδίκηση του Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον λόγω της απογοήτευσης που επικρατεί στον ιταλικό σύλλογο με με τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, καθώς και με την συνολική παρουσία της ομάδας την φετινή σεζόν. Η "Γηραιά Κυρία" βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Serie A και δεν ικανή να "χτυπήσει" πρωτάθλημα του χρόνου, επομένως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός προπονητής της αγγλικής ομάδας φέρεται να προτιμά περισσότερο να επιστρέψει στην Ιταλία αν αποφάσήσει πως ήρθε η ώρα της αποχώρησης, παρά να υπογράψει ξανά στο εξωτερικό.

Ο Ντε Ζέρμπι, ο οποίος φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατ. ευρώ, είχε πρόσφατα παραδεχθεί ότι είναι "τιμή" να συνδέεται με μεγάλες ομάδες και ότι μια μέρα θέλει να ξαναγίνει μάνατζερ στην Ιταλία.

Οι δηλώσεις

"Όταν ακούω ότι οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα, είναι τιμή μου, με κάνει περήφανο, αλλά η προσοχή μου είναι στραμμένη στη δουλειά μου, μέρα με τη μέρα. Σχετικά με το μέλλον μου, μιλάω με τους ιδιοκτήτες της Μπράιτον Τόνι Μπλουμ και τον σύλλογο, γιατί θέλω να αγωνιστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλω να καταλάβω το πλάνο και μετά δεν είναι πρόβλημα να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα ή σε μια άλλη μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα, στην καριέρα μου, να αγωνιστώ για να κερδίσω την Premier League, τη Serie A, την Bundesliga, τη Ligue 1, το Champions League, αλλά δεν υπάρχει χρόνος όπου πρέπει να φύγεις ή πρέπει να αγωνιστείς ή πρέπει να περιμένεις περισσότερο χρόνο".

Να αναφερθεί πως ο Ντε Τσέρμπι είχε συνδεθεί και με μία κίνηση σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, ωστόσο φαίνεται πως τα δύο αυτά σενάρια δεν διατηρούν πολλές πιθανότητες, καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τείνει περισσότερο προς την περίπτωση του Αμορίμ, ενώ από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη σε κάποια επιλογή και συνεχίζει το ψάξιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Είχε δίκιο τελικά ο Κλοπ για τον Χάκπο; Ο Μακ Άλιστερ βγήκε μπροστά και έδωσε τα εύσημα

Πρώτα τα τρόπαια και μετά μετά Λίβερπουλ ο πιθανός διάδοχος του Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK