Οι λόγοι που ο Ρονάλντο είναι GOAT αντί του Μέσι, σύμφωνα με τον Πιρς Μόργκαν

Ο Μόργκαν πολεμάει στο πλευρό του Ρονάλντο τα πάντα. Σε πρόσφατη τοποθέτησή του ανέλυσε γιατί ο Κριστιάνο είναι καλύτερος από τον Μέσι.

FILE - In this Friday, Oct. 25, 2019 file photo, Piers Morgan arrives at the BAFTA Los Angeles Britannia Awards at the Beverly Hilton Hotel on  in Beverly Hills, Calif. British presenter Piers Morgan will join News Corp and Fox News Media and host a TV show that will air in the U.S., Britain and Australia, the company said Thursday Sept. 16, 2021. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
Ο Πιρς Μόργκαν JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Σκέτη απόλαυση είναι ο Πιρς Μόργκαν όταν βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί το ταλέντο του Κριστιάνο Ρονάλντο και να υπενθυμίζει ανά πάσα στιγμή γιατί θεωρεί τον Πορτογάλο καλύτερο από τον Μέσι και γενικά καλύτερο όλων των εποχών. GOAT που λέμε...

Μιλώντας στο talkSport ο Άγγλος παρουσιαστής ανέφερε πως μπορεί να φέρει ένα κάρο επιχειρήματα για ν' αποδείξει αυτά που λέει, ωστόσο χρησιμοποίησε μερικά για να στηρίξει την άποψή του πως ο Ρονάλντο είναι ένας κι άλλος κανένας.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει ότι ο Μέσι όχι απλά είναι χειρότερο του Κριστιάνο, αλλά είναι και πιο κάτω από τον Μαραντόνα.

Πάμε να δούμε τι είπε ο Πιρς Μόργκαν στο ντιμπέιτ: "Ο Μέσι ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Κροατία. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Το θέμα είναι εάν είναι ο καλύτερος. Και πάνω σε αυτό με πολύ πάθος θα σταθώ στον Ρονάλντο και γιατί αξίζει τον τίτλο του GOAT, διότι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν σε κάνει καλύτερο όλων των εποχών".

Και συνεχίζει: "Εάν το έκανε ο Μαραντόνα το έχει κερδίσει ο Μέσι όχι ακόμα. Ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος Αργεντινός όλων των εποχών στο παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως ο Μέσι πλησιάζει καν τον τίτλο του GOAT".

Μίλησε και με αριθμούς ο Μόργκαν: "Κοιτάξτε τα στατιστικά Ρονάλντο και Μέσι. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ο Ρονάλντο είναι και μεγαλύτερος από τον Μέσι κατά δύο χρόνια και τέσσερις μήνες.

Επίσης σημαντικό είναι πως ο Μέσι έμεινε στην άνεση της Μπαρτσελόνα για 16-17 χρόνια. Ο Ρονάλντο κέρδισε τίτλους σε διάφορες χώρες, μεταξύ αυτών και στα τρία πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου.

" Ο Ρονάλντο έχει βγάλει τον εαυτό του από τη ζώνη ασφαλείας. Θα μπορούσε να μείνει στην Ρεάλ εάν το ήθελε, όμως όχι. Οδήγησε τον εαυτό του σε άλλα πρωταθλήματα, σε άλλες μάχες και στόχους".

Και κλείνει λέγοντας ο Μόργκαν: "Κάνω λάθος που λέω ότι όταν μένεις τόσα χρόνια στην Μπάρτσα και μετά πας στο εύκολο γαλλικό πρωτάθλημα να λέγεται πως είσαι καλύτερος παίκτης από κάποιον που έχει κερδίσει τίτλους στα τρία δυσκολότερα πρωταθλήματα; Εάν παίζει ένα ματς ζωής και θανάτου μια βροχερή Τετάρτη στο Στόουκ, ποιον θα βάλεις μέσα για να σε σώσει; Μάλλον οι περισσότεροι τον Ρονάλντο".

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο, το παρασκήνιο της επιστροφής στην Ρεάλ

Μπενζεμά: Η αιτία που απομακρύνει τον Καρίμ από το Κατάρ είναι πιο βαθιά

Άρσεναλ: Η απόλυτη διαπλοκή με διακαή πόθο του Αρτέτα, βρίσκεται με τους Λονδρέζους στο Ντουμπάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK