Μπενζεμά: Η αιτία που απομακρύνει τον Καρίμ από το Κατάρ είναι πιο βαθιά

Δεν πάει στο Κατάρ ο Μπενζεμά και ο λόγος φέρεται να είναι η στάση της γαλλικής ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Τα σενάρια που ήθελαν τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας διαψεύδει με δημοσίευμα του το Relevo.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, παρόλο που ο Γάλλος σταρ είχε πάρει ειδική άδεια από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Κατάρ ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στην Αργεντινή, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς ο ίδιος έκανε δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αυτό συνέβη λόγω της συμπεριφοράς της γαλλικής ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του Μπενζεμά μετά από την ανακοίνωση του τραυματισμού του λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γάλλος ήταν πολύ στεναχωρημένος με τον τραυματισμό του και οι ιθύνοντες της γαλλικής ομοσπονδίας φέρεται να μην έδειξαν το παραμικρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Θέλει ν' αρπάξει δύο παίκτες του Γκουαρντιόλα

Λίβερπουλ: Χαλάει λένε του Μπέλιγχαμ, γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα

Μπενζεμά: Πήρε ειδική άδεια για Κατάρ, πληθαίνουν τα σενάρια για συμμετοχή "βόμβα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK