Ο Ρονάλντο στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι: Ή στον πάγκο ή ψάχνει ομάδα ελεύθερος

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει συζήτηση με τον Ερικ τεν Χαχ κι αν δεν αποδεχθεί τον περιορισμένο ρόλο του τότε θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Cristiano Ronaldo, center, sits on the bench during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο στον πάγκο της Μάντσεστερ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει τα πάντα στην καριέρα του ωστόσο η θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον φέρνει στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι. Σύμφωνα με όσα γράφονται στα Μέσα της Αγγλίας ο Πορτογάλος σταρ θα έχει συναντήσει τον προπονητή του Έρικ τεν Χαχ.

Στο ραντεβού αυτό ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται να μεταφέρει στον CR7 ξεκάθαρα ότι θα έχει μειωμένο ρόλο στην ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάθεται στον πάγκο. Στο Νησί τονίζουν ότι εάν ο Κριστιάνο αρνηθεί αυτή την προοπτική τότε τον Ιανουάριο θα ψάχνει τον επόμενο σταθμό ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής!

Το τελευταίο διάστημα, επίσης, βγαίνει προς τα έξω ότι δεν υπάρχει ομάδα που να θέλει τον Ρονάλντο. Βέβαια, η αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ήταν και παραμένει τεράστια, οπότε μοιάζει δύσκολο να μην βρεθεί μεγάλο κλαμπ να ποντάρει πάνω του παρά τα 37 του χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι παρουσιάζεται ως διεκδικήτρια της υπογραφής του Πορτογάλου.

Διαβάστε περισσότερα

Μπρούνο Γκιμαράες: Εμεινε δύο μέρες άυπνος για να υποδεχθεί το παιδί του και να νικήσει την Τότεναμ

Ο Εμπαπέ το δισεκατομμύριο το έχει στην τσέπη του

Ο Ζιγκερνάγκελ σκόραρε, οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ τα έσπασαν και οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK