Πέδρι: Έκανε νόημα στους οπαδούς να αποθεώσουν τον Φάτι και είχε λόγο

Νόημα προς τους οπαδούς της Μπάρτσα να φωνάξουν ρυθμικά το όνομα του Ανσού Φάτι έκανε ο Πέδρι, κατά τη διάρκεια της παρέλασης της ομάδας στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Πέδρι πανηγυρίζει AP PHOTO/JOAN MONFORT

Δεν έχουν σταματήσει οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα μετά από την κατάκτηση της LaLiga με πολλά να είναι τα viral σκηνικά που έχουν λάβει χώρα.

Στην καθιερωμένη παρέλαση στους δρόμους της Βαρκελώνης οι φίλοι της ομάδας φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Πέδρι, με τον ίδιο να προχωράει σε μία αξιοσέβαστη κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ισπανός έκανε νόημα προς τους οπαδούς αντί να φωνάζουν το όνομά του ρυθμικά, να πουν αυτό του Φάτι, ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στην ομάδα.

Οι οπαδοί της Μπάρτσα αντέδρασαν θετικά στην κίνηση του Πέδρι, με τον Φάτι, όπως φαίνεται και στο βίντεο να χαμογελάει.

Θυμίζουμε ότι το μέλλον του Φάτι στην Μπαρτσελόνα μόνο σίγουρο δεν είναι καθώς ο Ζόρζε Μέντες έκανε μία πρόταση μεταγραφής του παίκτη στην Γουλβς με αντάλλαγμα τον Ρούμπεν Νέβες και 30.000.000 ευρώ ενώ και η Άρσεναλ τον έχει ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Τσίμπησε" 47 εκατ. ευρώ παίζοντας 21 ματς σε 4 χρόνια και αποχωρεί

Η Λιντς εάν σωθεί θα επιχειρήσει να κάνει την απαγωγή της χρονιάς

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα άφησε την πισίνα και το έριξε στο twerk

News 24/7

24MEDIA NETWORK