Οι τέσσερις χώρες που δεν ψήφισαν Μπενζεμά στη Χρυσή Μπάλα

Ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε με μεγάλη διαφορά σε ψήφους από τον Σάντιο Μανέ τη Χρυσή Μπάλα. Υπήρξαν τέσσερις χώρες που δεν ψήφισαν τον Γαλλοαλγερινό για την πρωτιά.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η κατάκτηση της από τον Καρίμ Μπενζεμά ήταν περίπατος. Ο Γαλλοαλγερινός μάζεψε τόσες πολλές ψήφους που η διαφορά με τον δεύτερο Σάντιο Μανέ ήταν χαώδης (549 με 193 αντίστοιχα). Ωστόσο, υπήρξαν τέσσερις δημοσιογράφοι που δεν έδωσαν την πρωτιά στον στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Αίγυπτος, όπως ήταν λογικό, έδωσε πρώτο τον Μοχάμεντ Σαλάχ, δεύτερο τον Μπενζεμά και έπειτα τους Μανέ και Εμπαπέ. Η επόμενη χώρα που δεν ψήφισε Καρίμ ήταν η Ολλανδία. Ο εκπρόσωπος της προαναφερθείσας χώρας έδωσε πρώτο τον Σαλάχ, δεύτερο τον Μπενζεμά και συνέχισε με Κουρτουά, Ντε Μπρόινε και Λεβαντόφσκι.

Η τρίτη χώρα ήταν η Σενεγάλη. Οι Σενεγαλέζοι έδωσαν Μανέ κορυφή, έπειτα Μπενζεμά και μετά Ντε Μπρόινε, Λέβα και Εμπαπέ. Τέλος, οι Σλοβένοι ήθελαν πρώτο τον Ντε Μπρόινε, κι έπειτα τους Λεβαντόφσκι, Μπενζεμά, Χάλαντ και Εμπαπέ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανατριχιαστική πρόβλεψη για Χάλαντ: Ο πρώτος που θα φτάσει τη μεταγραφή ενός δισεκατομμυρίου

Ο Σωτηρίου με χτύπημα "σαμουράι" χάρισε τίτλο στον Σκίμπε

News 24/7

24MEDIA NETWORK