Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: "Φυσικά και δεν θέλω να φύγω"

Ο Νορβηγός υπηρεσιακός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει το απόλυτο ξεκίνημα. Είναι απολύτως λογικό κι επόμενο να μη θέλει να φύγει από τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων μετά το πέρας της σεζόν. Επίσης, δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δηλώνει ευθαρσώς.

Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: "Φυσικά και δεν θέλω να φύγω"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ δεν θέλει να πάει πουθενά. Μετά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του (2-0 στην έδρα της Νιούκαστλ) ως προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Νορβηγός θρύλος των Κόκκινων Διαβόλων ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του:

"Φυσικά και δεν θέλω να φύγω. Έχω τόσο καλούς ποδοσφαιριστές, μια φανταστική ατμόσφαιρα, αλλά κάθε φορά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θα κάνω τη δουλειά μου όσο βρίσκομαι εδώ. Αν κερδίζεις τέσσερα ματς στη σειρά με αυτήν την ομάδα, σίγουρα μπορείς να κερδίσεις και άλλα τέσσερα. Αυτή είναι η πρόκληση και αυτός είναι ο πήχης", δηλώνει ο Σόλσκιερ που υπό κανονικές συνθήκες, θα επιστρέψει στον πάγκο της Μόλντε μετά το τέλος της σεζόν 2018-19.

Ο Σόλσκιερ έγινε μόλις ο πρώτος τεχνικός της ομάδας, μετά τον Σερ Ματ Μπάσμπι από τη σεζόν 1946-47, που κέρδισε και τα 4 πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Η νίκη της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Νιούκαστλ ήταν η πρώτη με μηδέν παθητικό στην εποχή Σόλσκιερ, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο και από τις νίκες είναι ο άνετος τρόπος με τον οποίον ήρθαν. Αλλά φυσικά και η ανάσταση αρκετών παικτών του ρόστερ, που ήταν επιεικώς ασταθείς επί Μουρίνιο.

Για παράδειγμα, ο Μάρκους Ράσφορντ.

Το πρώτο πολύ δυνατό τεστ για τον Σόλσκιερ έρχεται στις 13 Ιανουαρίου εκτός έδρας με την Τότεναμ. Ενδιάμεσα, η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Ρέντινγκ για το FA Cup το Σάββατο (σ.σ. 5/1).

(φωτογραφία: AP Photo/Owen Humphreys)

News 24/7

24MEDIA NETWORK