Ολλανδία: Ο Νόπερτ δεν είχε ομάδα, ήθελε να την κόψει και μετά το Μουντιάλ 2022 αρέσει στον Άγιαξ

Η εκπληκτική ιστορία του Αντρίς Νόπερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε μία σπουδαία μεταγραφή για τον τερματοφύλακα.

goalkeeper Andries Noppert of the Netherlands makes a save during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Νόπερτ έκανε ένα πολύ καλό Μουντιάλ 2022 ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

Αποτελεί γεγονός πως ο Άγιαξ ψάχνει τερματοφύλακα και ολλανδικό δημοσίευμα δεν αποκλείει ο Αίαντας να πάει για λύση εκ των έσω κι όταν γράφουν εκ των έσω εννοούν από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Αντρίς Νόπερτ! Αυτόν σκέφτεται σύμφωνα με το vi.nl το κλαμπ του Άμστερνταμ. Ο Νόπερτ ήταν μία επιλογή του Λουίς Φαν Χάαλ η οποία του βγήκε εξαιρετικά στο Μουντιάλ 2022.

Ο 28χρονος γκολκίπερ έγινε από το πουθενά βασικός τερματοφύλακας των Οράνιε, καθώς ποτέ στην καριέρα του δεν ήταν στάρτερ εάν εξαιρέσει κανείς τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Παλαιότερα, ο Νόπερτ είχε μείνει μέχρι και άνεργος αδυνατώντας να βρει ομάδα, ενώ ρεπορτάζ μετά από την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο υποστηρίζαν ότι εξαιτίας τραυματισμών σκέφτηκε μέχρι και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι ο Νόπερτ έκανε τη μεταγραφή στην Χέρενφεν ως ελεύθερος από την Γκο Αχέντ Ιγκλς και το συμβόλαιό του εκπνέει 1η Ιουλίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι, συμπαίκτης του έδωσε την "κατσίκα" στον Ρονάλντο

Πρώτος ο Γκουαρντιόλα, δεύτερος ο Αμπέλ Φερέιρα στη "βόμβα" που θέλει να ενεργοποιήσει εθνική ομάδα

Μπάγερν: Το σκι του Νόιερ, αλλάζει τη ζωή κορυφαίου κίπερ του Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK