Οριγκί: Δύσκολα θα μείνει στην Μίλαν, έχει προτάσεις από Premier League και Τουρκία

Από την Μίλαν αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ντιβόκ Οριγκί με τα σενάρια να τον συνδέουν με ομάδες από Αγγλία και Τουρκία.

Inter Milan's Alessandro Bastoni, foreground, challenges for the ball with AC Milan's Divock Origi during the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Inter Milan at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Ντιβόκ Οριγκί AP

Από την Λίβερπουλ αποχώρησε έπειτα από μια τετρατία ο Ντιβόκ Οριγκί, ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας των Κόκκινων, για χάρη της Μίλαν.

Ο 28χρονος Βέλγος υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με τους Ροσονέρι αλλά μόνο απίθανο δεν μοιάζει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς δεν έχει "δέσει" με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λέγοντας μάλιστα πως τον ποδοσφαιριστή έχουν στη λίστα τους σύλλογοι από την Τουρκία και την Αγγλία, χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια που συνδέουν τον Οριγκί με την Άστον Βίλα, η οποία φέρεται πως αναζητά άλλη λύση για τη θέση του φορ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Ο ισχυρός σύμμαχος του Βραζιλιάνου που πίεσε τον Τεν Χαχ να πει το "ναι"

Τεν Χαχ: Βρίσκεται σε κόντρα με παίκτη που "χρυσοπλήρωσε" η Γιουνάιτεντ

Γκρίλις: Έκανε "πρωταθληματικό" μαλλί που θύμισε CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK