Νεϊμάρ: Ο ισχυρός σύμμαχος του Βραζιλιάνου που πίεσε τον Τεν Χαχ να πει το "ναι"

Για την απόκτηση του Νεϊμάρ κινείται η Παρί σύμφωνα με την Equipe, με τον Κασεμίρο να μιλάει συνεχώς με τα καλύτερα λόγια στον Τεν Χαχ για τον ποδοσφαιριστή.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Τον Νεϊμάρ προσπαθεί να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς το συμβόλαιο του είναι τεράστιο ενώ και οι οπαδοί έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους τόσο για τη απουσία του από πολλούς σημαντικούς αγώνες της ομάδας όσο και για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σχεδιάζοντας να τον κάνει δικό της ως δανεικό και να περιμένει να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την Παρί.

Πάντως, η μεταγραφή Νεϊμάρ δεν αποτελεί 100% επιλογή Τεν Χαχ. Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, πιέσεις για την απιόκτηση του Νέι φέρεται πως ασκεί ο Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Νεϊμάρ, εκφράζοντας στο τεχνικό επιτελείο την άποψη πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο, με την επιστροφή του να υπολογίζεται με την έναρξη της νεάς σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε την "απογοήτευση" της φετινής Premier League

Τσάβι: Μίλησε για τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα

Σίτι: Οι "Πολίτες" έφτιαξαν πανό με την περίφημη φωτογραφία του Πεπ με το πούρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK