Όσιμεν: Ο πρόεδρος της Νάπολι έκανε δήλωση "φωτιά" για το μέλλον του

Πώς παρά τα σενάρια που θέλουν τον Βίκτορ Όσιμεν να αποχωρεί, τόσο αυτός όσο και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν πωλούνται ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Napoli's Victor Osimhen reacts after a goal he scored was disqualified during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 24, 2021. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι AP

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι η Νάπολι καθώς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά βρίσκεται στην κορυφή της Serie A, έχοντας μάλιστα 13 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ.

Στη φετινή πορεία της Νάπολι έχουν αναδειχθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές με τους δύο που ξεχωρίζουν να είναι οι Κβίτσα Κβαρατσχέλια και Βίκτορ Όσιμεν.

Και για τους δύο ήδη, τα δημοσιεύματα θέλουν να έχουν βολιδοσκοπηθεί από αρκετές ομάδες οι οποίες προτίθενται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον Όσιμεν, μίλησε στην Bild ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λέγοντας πως παρά τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής όπως και πολλοί άλλοι που έχουν ζήτηση δεν πωλούνται καθώς η ομάδα δεν έχει χρέη.

"... Πολλοί παίκτες μας είναι σε ζήτηση αλλά δε χρειάζεται να πουλήσω κανέναν. Δεν έχουμε χρέη..."

Δείτε τη σχετική δήλωση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν έφτιαξε "λίστα Μπαρτσελόνα", ένα το φαβορί

Απίστευτο! Σ' αυτή την ομαδάρα βρέθηκε κοντά ο Εμπαπέ το 2013

Τσάβι Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά η Παρί έχει βάλει ειδικό όρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK