Όσιμεν: Σπάει όλα τα ρεκόρ αλλά καραδοκεί ο "διάδοχός" του

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Γάνδης ο Γκίφτ Όρμπαν, το νέο μεγάλο αστέρι της Νιγηρίας και "διάδοχος" του Όσιμεν.

Napoli's Victor Osimhen reacts after a goal he scored was disqualified during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 24, 2021. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι AP

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Νάπολι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Βίκτορ Όσιμεν, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχει συνδέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια οδηγώντας τη Νάπολι στην κορυφή της SerieA αλλά και στα προημιτελικά του Champions League.

Πλην του Όσιμεν, τα βλέμματα έχει κεντρίσει και άλλος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής με τις εμφανίσεις του όντας ένας από τους πρώτους σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον 20χρονο σέντερ φορ της Γάνδης Γκίφτ Όρμπαν, ο οποίος στα 20 του χρόνια έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην βέλγικη ομάδα με 14 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις σε 11 συμμετοχές.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο,η Γάνδη δεν αναμένεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μικρότερο των 20.000.000 ευρώ με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στα ραντάρ των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίλις: Υπογράφει "ηγεμονικά" συμβόλαια και γίνεται... Μπέκαμ

Γιουβέντους: Η "αποκάλυψη" του Μουντιάλ λέει "όχι" στις προτάσεις και θέλει να μείνει για πάντα

Μέσι: Ο Κούμαν αφηγήθηκε απίστευτη ιστορία από την φυγή του Λίο το 2021

News 24/7

24MEDIA NETWORK