Όταν η προσωπικότητα του Σβάινσταϊγκερ έκανε τον Μουρίνιο να ζητήσει συγνώμη, ο αποκλεισμός του Γερμανού και η απολογία

Ο Πορτογάλος είχε τιμωρήσει τον Γερμανό, αλλά το μετάνιωσε σύντομα και προσπάθησε να επανορθώσει.

FILE - In this Saturday, Aug. 8, 2015 file photo, Manchester United's Bastian Schweinsteiger applauds supporters after his team's English Premier League soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford Stadium, Manchester, England. World Cup winner Bastian Schweinsteiger is leaving Manchester United to join Chicago Fire, it was announced Tuesday March 21, 2017. (AP Photo/Jon Super, File)
(AP Photo/Jon Super, File) AP

Ο "Special One" αναμφίβολα έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, ωστόσο δεν κάνει πολλές φορές φορές πίσω. Στην προκειμένη περίπτωση όμως όχι απλά υποχώρησε, αλλά προέβη και σε απολογία.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ μίλησε μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν στην Γιουνάιτεντ και ο οποίος τον οδήγησε στην αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ.

Ο πρώην Γερμανός διεθνής δήλωσε: "Την επόμενη μέρα, στα γενέθλιά μου, μπήκα, ήρθα στο Κάρινγκτον, ο John [ο τότε διευθυντής ανάπτυξης της ομάδας] ήταν εκεί και μου είπε "δεν επιτρέπεται να μπεις στα αποδυτήρια. Το είπε ο προπονητής".

"Καμία προειδοποίηση, τίποτα. Απλά στάθηκε εκεί και μου το είπε. Δεν ήταν εύκολο γι' αυτόν να μου το πει αυτό, πρέπει να πω". Έτσι πήγα στα αποδυτήρια των νέων, άλλαξα εκεί και προπονήθηκα με την ομάδα κάτω των 16 ετών. Έπρεπε να του ζητήσω να μου φέρει την προπονητική μου στολή και τα παπούτσια μου.

"Είχα μια συνάντηση μαζί του [Μουρίνιο] το απόγευμα. Μου εξήγησε ότι δεν με βλέπει ευτυχισμένο στη Γιουνάιτεντ, γιατί όταν είχα τον τραυματισμό μου, έκανα την αποκατάστασή μου με τους Γερμανούς γιατρούς, για παράδειγμα".

Ο Μουρίνιο αργότερα θα μετάνιωνε την στάση του αυτή.

Ο Πορτογάλος δήλωσε: "Είναι στην κατηγορία των παικτών που λυπάμαι για κάτι που του έκανα. Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτόν ως παίκτη, δεν θέλω να μιλήσω με όρους αγοροπωλησίας. Θέλω να μιλήσω γι' αυτόν ως επαγγελματία, ως άνθρωπο".

Ο Μουρίνιο πρόσθεσε: "Το τελευταίο πράγμα που του είπα πριν φύγει: "Δεν ήμουν σωστός μαζί σου κάποτε, πρέπει να είμαι σωστός μαζί σου τώρα". Έτσι, όταν μου ζητούσε να τον αφήσω να φύγει, έπρεπε να του πω "ναι" μπορείς να φύγεις γιατί το έκανα μία φορά, δεν μπορώ να το κάνω δύο φορές. Οπότε λυπάμαι για την πρώτη περίοδο μαζί του, το ξέρει αυτό. Χαίρομαι που το ξέρει γιατί του το είπα. Θα μου λείψει ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός επαγγελματίας, μια καλή επιρροή στην προπόνηση - μια πολύ καλή επιρροή".

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για τις πράξεις του, ο Μουρίνιο είπε: "Ναι, το κάνω".

Μετά την αποχώρησή του από τους "Κόκκινους Διαβόλους" ο Γερμανός συνέχισε να παίζει στην ομάδα του MLS Σικάγο Φάιρ πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2019.

Διαβάστε περισσότερα

Το φάντασμα του ιπτάμενου Ολλανδού επιστρέφει και φέρνει κακά μαντάτα, η πώληση θα είναι δύσκολη υπόθεση

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ντεμπελέ να κοστίζουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK