Oυζουνίδης: "Υπάρχει πίεση στην ομάδα"

Για πίεση και έλλειψη συσπείρωσης έκανε λόγο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα ο τεχνικός του Ηρακλής, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Oυζουνίδης: "Υπάρχει πίεση στην ομάδα"
Ο Εβρίτης προπονητής είπε: "Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε και εμείς να το κερδίσουμε και ο αντίπαλος. Οπότε, η ισοπαλία ήρθε λογικά στο παιχνίδι. Ξέρετε πολύ καλά ότι είχαμε πολλές απουσίες από την αρχή του παιχνιδιού. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε και παίκτες που αγωνιστήκανε για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα. Είχαμε και αρκετούς ανέτοιμους ποδοσφαιριστές, αλλά οι εννέα απουσίες που είχαμε πριν από το παιχνίδι μάς ανάγκασαν να το κάνουμε αυτό.

Καταλαβαίνουμε να έχει απαιτήσει ο κόσμος, να θέλει τη νίκη. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα, να την βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει και να δει καλύτερα τη συνέχεια. Τα προβλήματα έγιναν περισσότερα με την πίεση που υπήρχε στην ομάδα.

Εχω πει ότι πρέπει για να λειτουργήσει η ομάδα, θα πρέπει να λειτουργεί ως ένα. Αν δεν υπάρχει αυτό, θα υπάρχει πρόβλημα. Είχα πει ότι θα υπάρχει πρόβλημα ανομοιογένειας. Δείτε πόσοι καινούριοι έπαιζαν. Το περιμέναμε ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Η ομάδα ήταν περισσότερο νευρική από όσο θα έπρεπε. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, στο δημιουργικό κομμάτι κυρίως. Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και συσπείρωση. Αν ο καθένας βγαίνει έξω από τις ευθύνες, υπάρχει πρόβλημα".

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε από την πλευρά του ο προπονητής της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που τόνισε: "Όταν παίρνεις ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα που έχει χάσει η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πρέπει να είσαι ευχαριστημένος και είμαστε ευχαριστημένοι. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε καλά και ο Ηρακλής ισορρόπησε το παιχνίδι στο τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους.

Είναι ευχάριστο για έναν προπονητή να έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όταν κι εγώ ήμουν παίκτης, ήθελα να έχω έναν προπονητή δίκαιο απέναντί μου και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Έχουμε παιδιά με πάθος και θέληση. Για το όριο της παραμονής δεν κάνω κανέναν υπολογισμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK