Παγκόσμιο Κύπελλο: Απομένουν 17 μέρες για να γίνει ο Οτσόα κράμα Μπουφόν, Νόιερ και Κασίγιας

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα που έχει ακουστεί πολλές φορές για ελληνικές ομάδες είναι έτοιμος να μεταμορφωθεί ξανά σε μία μίξη Τζίτζι Μπουφόν, Μάνουελ Νόιερ και Ίκερ Κασίγιας.

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa is seen prior to a soccer match against Peru Saturday, Sept. 24, 2022, in Pasadena, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Γκιγιέρμο Οτσόα AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Παγκόσμιο Κύπελλο, η διοργάνωση που ο Γκιγιέρμο Οτσόα ο εξαδάκτυλος γίνεται ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο. Τι πιο σύνηθες;

Ο γκολκίπερ του Μεξικού καταφέρνει με κάποιο μαγικό τρόπο να μεταμορφώνεται και να ξεχωρίζει για τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα που εκπροσωπεί.

Ο Οτσόα έχει κληθεί στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2006 και του 2010, χωρίς όμως να αγωνιστεί ούτε μία φορά. Στα επόμενα δύο, όμως, έκανε φανταστικά πράγματα.

Σε τέτοιο βαθμό που άναβε η σπίθα και χαρακτηριζόταν ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πλανήτη και ξαφνικά μόλις τελείωνε η εκάστοτε διοργάνωση εξαφανιζόταν.

Μάλιστα, ο Οτσόα που μένει ελεύθερος από την μεξικάνικη Κλαμπ Αμέρικα στο παρελθόν έχει ακουστεί και για τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, αλλά μόνο στα πρωτοσέλιδα, αφού ποτέ μέχρι σήμερα δεν πέρασε τα σύνορα της χώρας μας.

Στα 37 του ο Μεξικανός τερματοφύλακας έχει περάσει από Αζαξιό, Μάλαγα, Γρανάδα, Σταντάρ Λιέγης και μέχρι πρόσφατα στην ομάδα που τον ανέδειξε και σας αναφέραμε παραπάνω δηλαδή την Κλαμπ Αμέρικα.

Διαβάστε περισσότερα

Champions League: Οι Ιταλοί προπονητές κάνουν "πλάκα" με ιστορικό ρεκόρ

Βλαχοδήμος και Μπενφίκα θυμίζουν Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Είχε εξομολογηθεί με ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK