Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Είχε εξομολογηθεί με ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League

Πως ονειρεύεται να κατακτήσει το Champions league με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε δηλώσει ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια σε συνέντευξή του πριν πάρει τη μεταγραφή στην ομάδα της Νάπολι.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia reacts during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια με την φανέλα της Νάπολι στην αναμέτρηση κόντρα στη Λάτσιο AP

Μία ιστορία από το παρελθόν έφερε στο φως της δημοσιότητας η MARCA, η οποία αφορά το νέο ανερχόμενο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο Γεωργιανός σταρ, όταν αγωνιζόταν ακόμα στη Ντιναμό Μπατούμι, είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τα όνειρα του "...το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κατακτήσω το Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι φαν της ομάδας από τότε που ήμουν παιδάκι. Μαζί με τα αδέρφια μου παρακολουθούσαμε όλους τους αγώνες της Ρεάλ..."

Βέβαια, η αγάπη του Κβίτσα για την Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε κι όταν είχε δηλώσει πως αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο παλαίμαχος playmaker των Μαδριλένων, Γκούτι. Ο Κβαρατσχέλια είχε πει πως όταν ήταν μικρός φορούσε άσπρη φανέλα κι έγραφε με μαρκαδόρο στην πλάτη το όνομα του Ισπανού μέσου.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού και ο Σαλάχ έκαναν ιστορικό επίτευγμα για την Αίγυπτο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Λοράν: Στις ακαδημίες της Φλαμένγκο ο "νέος Ριβάλντο" που σκόραρε καταπληκτικό γκολ

Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK