Βλαχοδήμος και Μπενφίκα θυμίζουν Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ

Η ξέφρενη εφετινή πορεία της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θυμίζουν τον Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ του UFC. Αγνοούν τι σημαίνει ήττα και διαλύουν κάθε αντίπαλο.

Benfica goalkeeper Odisseas Vlachodimos applauds during the Europa League round of 32, second leg, soccer match between Benfica and Galatasaray at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 21, 2019. The game ended in a 0-0 draw and Benfica advances after winning the first leg 2-1. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της στο Champions League, ξεπερνώντας την Παρί Σεν Ζερμέν των απόλυτων σταρ του ποδοσφαίρου: Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ευρωπαϊκή πορεία των Πορτογάλων, αλλά η γενική τους εικόνα μέχρι στιγμής.

Οι πρωτευουσιάνοι έχουν μετατραπεί σε Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ του ποδοσφαίρου. Είναι αήττητοι και διαλύουν όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα τους! Τα στατιστικά των "αετών" προκαλούν τρόμο και έχουν ως εξής: 19 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες με 45 γκολ υπέρ και μόλις 12 κατά.

Πλέον, η Μπενφίκα περιμένει την κλήρωση των "16" για να μάθει τον αντίπαλό της στο Champions League, ενώ για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας θα αναμετρηθεί στις 06/11 με την Εστορίλ και θα φανεί εάν θα καταφέρει να συνεχίσει αυτή τη ατσαλάκωτη πορεία.

Τα highlights της αναμέτρησης με την Χάιφα

Διαβάστε περισσότερα

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους γονείς των ποδοσφαιριστών

Ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού και ο Σαλάχ έκαναν ιστορικό επίτευγμα για την Αίγυπτο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Είχε εξομολογηθεί με ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK