Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι διεθνείς της Ολλανδίας απαγορεύεται να διαλέξουν νούμερο φανέλας, άλλος το κάνει

Οι ποδοσφαιριστές που επανδρώνουν την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας δεν μπορούν να επιλέξουν το νούμερο που θα φορέσουν στη φανέλα τους. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι αυτός που αποφασίζει.

Netherlands coach Louis van Gaal meets the media to announce the Netherlands World Cup 2022 squad, at the KNVB Campus in Zeist, Netherlands, Friday, Nov. 11, 2022. (AP Photo/Patrick Post)
Ο Λουίς Φαν Χάαλ (AP PHOTO/PATRICK POST)

Στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για να διεκδικήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο απαγορεύεται να επιλέξουν από μόνοι τους το νούμερο της φανέλας που θα φορέσουν στη διοργάνωση.

Γενικά απαγορεύεται όσο είναι προπονητής ο Φαν Χάαλ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο εμβληματικός προπονητής ρωτήθηκε για την κίνησή του αυτή και απάντησε πως δίνει τα νούμερα της φανέλας ανάλογα με την ηλικία των ποδοσφαιριστών και πως το νούμερο στην πλάτη δεν παίζει κανένα ρόλο σχετικά με το ποιος θα είναι βασικός ή σε ποια θέση αγωνίζεται.

Οι δημοσιογράφοι, μάλιστα, ρώτησαν τον εκλέκτορα της Ολλανδίας εάν αστειεύεται με τον ίδιο να απαντάει πως ποτέ δεν αστειέυεται όταν μιλάει σε συνεντεύξεις Τύπου και πως εξήγησε το σκεπτικό του για την επιλογή αριθμών.

Διαβάστε περισσότερα

Τζον Κάριου, στη φυλακή ο πρώην επιθετικός της εθνικής Νορβηγίας

Γαλλία: Ποιος είναι ο Κόλο Μουανί που παίρνει τη θέση του Ενκουνκού

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Γιουνάιτεντ θα διαθέσει αστρονομικό ποσό για να τον κάνει δικό της

News 24/7

24MEDIA NETWORK