Γαλλία: Ποιος είναι ο Κόλο Μουανί που παίρνει τη θέση του Ενκουνκού

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισε ποιος ποδοσφαιριστής θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστοφέρ Ενκουνκού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Frankfurt's Randal Kolo Muani, centre, celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League group D soccer match between Sporting CP and Frankfurt at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Αυτός είναι ο Ραντάλ Κόλο Μουανί (AP PHOTO/ARMANDO FRANCA)

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού τραυματίστηκε και θα ταξιδέψει στο Κατάρ για να βοηθήσει την Γαλλία να υπερασπιστεί τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Η απώλεια μεγάλη για τον Ντεσάμπ ο οποίος την επομένη διάλεξε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης.

Πρόκειται για τον Ραντάλ Κόλο Μουανί. Είναι επιθετικός, 23 ετών που αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης από το καλοκαίρι. Προτού μετακομίσει ως ελεύθερος στην Bundesliga ήταν παίκτης της Ναντ, ενώ είχε παίξει με δανεισμό και στην Μπουλόν.

Ο Ραντάλ Κόλο Μουανί πάει στο Μουντιάλ κουβαλώντας μία εξαιρετική σεζόν στην πλάτη του μέχρι στιγμής με 23 εμφανίσεις, 8 γκολ και 11 ασίστ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής εκτόξευσε την αξία του -σύμφωνα με το Transfermarkt- στα 30.000.000 ευρώ από τα 20.000.000 ευρώ που ήταν όταν πήγε στην Άιντραχτ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χοακίν στο SPORT24: "Τ' όνομά μου ήταν στη λίστα αθλητικών διευθυντών στην Ελλάδα"

Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί και ο τελευταίος της χρυσής γενιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK