Παγκόσμιο Κύπελλο: Πόσο κάνει μια μπυρίτσα στο Κατάρ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ και θα θελήσουν να πιουν την πατροπαράδοτη μπύρα.

English fans cheer for their team during the third place match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Saturday, July 14, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Φίλαθλοι της εθνικής Αγγλίας (AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY)

Μονάχα μερικές ημέρες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήδη τα παράπονα για τις τσιμπημένες τιμές στα... βασικά ποδοσφαιρικά αγαθά είναι αρκετά. Οι Άγγλοι έχουν κάνει θέμα, λογικό, το κόστος μιας μισόλιτρης μπύρας.

Ο Guardian για παράδειγμα ασχολείται με την τιμή της μπύρας και αναφέρει πως παρά τις δεσμεύσεις των διοργανωτών ότι το κόστος θα μείνει σε λογικά πλαίσια, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής.

Οι φίλαθλοι που θα μπορούν να πιουν μόνο σε ειδικά διαμορφωμένες ζώνες και συγκεκριμένες ώρες θα πρέπει να πληρώσουν για μία μπύρα 500ml κάπου 13,5 ευρώ. Όσοι επιλέξουν μπύρα δίχως αλκοόλ θα πληρώσουν 8 ευρώ, ενώ το νεράκι κοστίζει 2,60 ευρώ. Δεν τα λες και φθηνά...

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι διεθνείς της Ολλανδίας απαγορεύεται να διαλέξουν νούμερο φανέλας

Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

Τζον Κάριου, στη φυλακή ο πρώην επιθετικός της εθνικής Νορβηγίας

24MEDIA NETWORK