Το φαινόμενο "λέιζερ" έκανε την εμφάνιση του ακόμα και σε φιλικό αγώνα της Κροατίας με Αίγυπτο

Βγήκαν τα... λέιζερ ακόμα και σε φιλικό αγώνα και ο φίλαθλος κόσμος απορεί.

The light from green laser pointers can be seen on the pitch AS Egypt's goalkeeper Mohamed El-Shennawy fails to stop a shot during a penalty shootout at the end of the World Cup 2022 - Africa playoff soccer match between Senegal and Egypt at at Stade Me Abdoulaye Wade stadium in Dakar, Senegal, Tuesday, March 29, 2022. (AP Photo/Stefan Kleinowitz)
(AP Photo/Stefan Kleinowitz) AP

Η θρασύδειλη αυτή νέα τάση της χρήσης λέιζερ στο ποδόσφαιρο έχει εξαπλωθεί και δεν φαίνεται πως θα εγκαταλειφθεί σύντομα.

Σε φιλικό αγώνα της κροατικής εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Αιγύπτου έκανε την απρόσμενη εμφάνισή του και πραγματικά έφερε το ποδόσφαιρο ένα σκαλί παρακάτω όσον αφορά τον σεβασμό προς τους αθλητές και συνολικά την τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι από όλους.

Το ερέθισμα για την αναπαραγωγή του φαινομένου στον εν λόγω αγώνα ήταν ένα κόρνερ που κέρδισε η Κροατία. Ο Μόντριτς πήγε να εκτελέσει από το σημαιάκι του κόρνερ, όμως δεν περίμενε να τον υποδεχτούν οι οπαδοί της Αιγύπτου με τόσα πράσινα λέιζερ από την απέναντι πλευρά των κερκίδων. Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαρδίτης, μάλιστα σταμάτησε για λίγο την εκτέλεση, αφού ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να δει μπροστά για να εκτελέσει κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως to 2022 κάτι αντίστοιχο αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα είχε συμβεί στον αγώνα της Αιγύπτου με την Σενεγάλη. Στην διαδικασία των πέναλτι με φόντο την πρόκριση στο Μουντιάλ, ο Σαλάχ στάθηκε στο σημείο του πέναλτι όμως δέχτηκε επίθεση από δεκάδες λέιζερ πριν την εκτέλεση και εν τέλει αστόχησε...

Διαβάστε περισσότερα

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του οικονομικού τμήματος της Μπαρτσελόνα

Πιθανός ο υποβιβασμός για την Σίτι αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εις βάρος της, η εκτίμηση για το ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK