Παίκτης της Τότεναμ με μόλις 6 εμφανίσεις έπεισε την ομάδα που αγωνίζεται να τον κρατήσει

Οι Βαυαροί έχουν αποφασίσει και αναμένεται να κάνουν μόνιμο κάτοικο Γερμανίας τον νεοαποκτηθέντα Άγγλο αμυντικό.

Tottenham's head coach Ange Postecoglou greets supporters at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Fulham at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Monday, Oct. 23, 2023. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος βρίσκεται ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου από την Τότεναμ, πραγματοποιεί μία καλή πορεία αυτούς τους μήνες μακριά από την Αγγλία πρόκειται να ανταμειφθεί.

Ο δανεισμός προέβλεπε να λήξει το καλοκαίρι και υπήρχε οψιόν για επέκταση ενός έτους, όμως ο Άγγλος θα παραμείνει στο Μόναχο. Η ρήτρα ενεργοποιήθηκε αφού ο Ντάιερ πληρούσε συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης και η Μπάγερν ουσιαστικά θα τον υπογράψει ως ελεύθερο παίκτη όταν λήξει το συμβόλαιό του με τους "Σπερς" αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, ο δανεισμός του 30χρονου έχει κοστίσει 3,5 εκατομμύρια και αποτελεί μια από τις πιο value for money μεταγραφές της ομάδας.

Οι επικεφαλής του συλλόγου λέγεται ότι είναι ικανοποιημένοι με τη συμβολή και τις ηγετικές ικανότητες του αμυντικού από τότε που ήρθε σε αυτούς. Ο Ντάιερ έχει παίξει μέχρι στιγμής σε έξι παιχνίδια της Bundesliga, βοηθώντας τους να πετύχουν ένα clean sheet.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει μαζί με τον Χάρι Κέιν και τις επόμενες χρονιές, ενώ τώρα παλεύουν από κοινού για την μεγάλη ανατροπή στο γερμανικό πρωταθλήμα. Η Μπάγερν βρίσκεται αυτή τη στιγμή οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ράσφορντ θεωρεί πως τον αδικούν με την υπερβολική κριτική

Παλιά δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τώρα απολύει προπονητή επειδή κοιτά μόνο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK