Πικέ, εγκαταλείπει την αγαπημένη Μπαρτσελόνα με μία γενναιοδωρία

Ο Ζεράρ Πικέ αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο τώρα και η λύση του συμβολαίου του ήταν το πιο εύκολο πράγμα χάρη στη γενναιοδωρία και την αγάπη του προς την Μπαρτσελόνα.

Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring hi s side's first goal during a Champions League group E soccer match between F.C. Barcelona and Dinamo Kyiv at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 20, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ζεράρ Πικέ AP PHOTO/JOAN MONFORT

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας άμεσα ανακοίνωσε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ. Η Μπάρτσα, μάλιστα, έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Αγγλία.

Παράλληλα, ο Πικέ σταματώντας το ποδόσφαιρο θα έχει την ευκαιρία να αφοσιωθεί στις επιτυχημένες επιχειρήσεις του εκτός ποδοσφαίρου, αλλά και στις βλέψεις του κάποια στιγμή να γίνει ο πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας (σ.σ. αυτό αποτελεί εδώ και χρόνια κοινό μυστικό).

Το ξαφνικό διαζύγιο, πάντως, είναι αναίμακτο αφού όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Πικέ τερματίζει το συμβόλαιό του με την Μπάρτσα, αφήνοντας στα ταμεία της ομάδας όλο το σάλαρι που είχε να πάρει έως το τέλος της χρονιάς τον Ιούλιο.

Διαβάστε περισσότερα

Πικέ, αυτοκρατορικές μπίζνες και προεδριλίκι στην Μπαρτσελόνα

Ζεράρ Πικέ: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του μία μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η μαύρη λίστα του Σιμεόνε, μεταγραφές 260.000.000 ευρώ στο σφυρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK